Real i Barca nisu jedini: Pjanića želi i klub iz Engleske!

Manchester City pokazao interes

Real i Barca nisu jedini: Pjanića želi i klub iz Engleske!

E. Čaušević

U prethodnih nekoliko dana Miralem Pjanić je u centru pažnje italijanske javnosti jer se sve više špekuliše o tome da će bh. reprezentativac na kraju ove sezone napustiti Juventus.

Prošle sedmice pojavile su se informacija da je Real Madrid zainteresovan ovog ljeta da dovede Pjanića koji bi bio zamjena za Luku Modrića. Ipak, samo nekoliko dana kasnije nove špekulacije iz Španije tvrdile su da Barcelona želi pokvariti posao Kraljevima i dovesti Pjanića.

Međutim, prema najnovijim informacijama koje stižu s Apenina Barcelona i Real Madrid nisu jedini koji žele dovesti veznjaka Stare dame. Navodno, već neko vrijeme Pjanić se nalazi na radaru Manchester Cityja, a Pep Guardiola nema ništa protiv dolaska bh. reprezentativca na Etihad.

Kako pišu tamošnji mediji Manchester City je samo jedan od klubova koji pokazuje interes za Pjanića, ali još uvijek niko nije napravio konkretan korak. Juve je spreman da pregovara, ali su čelnici Stare dame jasno poručili da Pjanić može ići samo ukoliko neko za njega plati 80 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Ja što se provaljujete. hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi