Juventus postavio ogromnu cijenu za Miralema Pjanića
Foto: EPA

Zainteresovani Barcelona i Real Madrid

Juventus postavio ogromnu cijenu za Miralema Pjanića

Midhat Šljivak

Torinski Juventus spreman je prodati bh. veznjaka Miralema Pjanića.

Španski i italijanski mediji jučer su objavili informaciju kako se za potpis sjajnog fudbalera Juventusa takmiče Barcelona i Real Madrid, pa je torinski tim odlučio iskušati zainteresovane strane.

Kako navodi Tuttosport u svom jutrošnjem izdanju, Stara dama je postavila cijenu za Pjanića. Klub koji ga želi dovesti u svoje redove moraće da izdvoji čak 80 miliona eura i to je cifra ispod koje ga nemaju namjeru prodati.

Barcelona i Real Madrid taj novac imaju. Međutim, pitanje je žele li toliko novca investirati u bh. reprezentativca, iako se radi o jednom od najboljih veznjaka Evrope.

Oba kluba vide Pjanića kao idealnog fudbalera za svoju postavku igre i navodno ga namjeravaju angažovati ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I protekle sezone Pjanić je bio sjajan u dresu Bianconera. Nastupio je u 44 utakmice i postigao je sedam golova uz 14 asistencija.

Pored španskih velikana sa Pjanićem se još povezuje i Manchester City.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi