Real ima nevjerovatan plan kako da kupi Neymara
Foto: EPA

Sve za Neymara

Real ima nevjerovatan plan kako da kupi Neymara

E. Škorić

Real Madrid sprema spektakularan transfer na ljeto. Spreman je na sve samo da dovede Brazilca Neymara.

Real se sve više povezuje s Neymarom, a ugledni britanski Guardian piše kako će Madriđani uraditi baš sve da kupe brazilsku zvijezdu, koja je za 222 miliona eura prešla iz Barcelone u Pariz.

Neymar je nedavno zaplakao na presici jer se osjećao izdanim od strane bivših saigrača Suareza i Piquea, a navodno mu je Messi rekao da ne bi bilo u redu da kao nekadašnji igrač Barce pristane na transfer u Real.

To, pak, ne bi trebalo da poremeti planove Neymara, kojem nedostaje Španija zbog porodice, a Real je ionako klub koji se ponekad teško odbija. Uostalom, to je bogati klub koji može da zadovolji PSG, ali i priušti Neymaru sve što mu je potrebno.

Kako navodi Guardian, Real je spreman da plati PSG-u određenu količinu novca uz Garetha Balea i Tonija Kroosa. Dvije velike zvijezde i novac u zamjenu za jednu zvijezdu... Parižani bi u svakom slučaju morali da razmisle ukoliko stigne ova luda ponuda iz Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real smatra da je Neymarova vrijednost oko 400 miliona eura, pa bi uz pomoć dvojice igrača pokušao da stigne do cilja. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi