Real je tvrdio jedno, a ustvari se dešavalo nešto sasvim drugo

Modrić prvi zvao Inter?

Real je tvrdio jedno, a ustvari se dešavalo nešto sasvim drugo

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić će prema svemu sudeći ovog ljeta ostati u Real Madridu.

Prethodnih sedmica uveliko se špekulisalo o tome da će Luka Modrić biti još jedan od igrača Real Madrida koji će ovog ljeta napustiti Santiago Bernabeu. Veliki interes za Modrića pokazao je Inter, a čak je i agent hrvatskog igrača priznao da Luka želi karijeru nastaviti na Meazzi.

Međutim, Real Madrid nije želio da proda jednog od najbitnijih igrača, a Interu su zaprijetili da će ih prijaviti FIFA-i jer su kontaktirali Modrića bez njihovog dopuštenja. Inter je demantovao da je zvao Modrića i njegovog agenta, a u italijanskoj javnosti se pojavila i vijest da je ustvari njih Modrić prvi zvao.

Navodno, FIFA je kontaktirala Modrića nakon Realove žalbe, a on im je poručio da je ustvari on bio taj koji je kontaktirao Inter jer je želio da potpiše za ovaj klub. Modrić je prvo pričao sa saigračima iz reprezentacije Perišićem, Brozovićem i Vrsaljkom koji igraju za Inter i donio je odluku da im se pridruži. Ipak, u Realu nisu željeli ni da čuju za njegov odlazak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi