Real kupio Ronalda?

Otkrivena strogo čuvana tajna

Real kupio Ronalda?

Adnan Beganović

Saga o prelasku najboljeg svjetskog fudbalera, Ronalda, u Real poprima nove razmjere. Naime kako prenose katalonski mediji, snimljen je razgovor u kojem se govori da je Real kupio Ronalda.

El Mundo Deportivo, katalonski sportski dnevnik naklonjen Barceloni, donio je ekskluzivni stenogram snimljenog razgovora tokom derbija između Barcelone i Reala.

Ronaldo je potpisao predugovor sa Realom i kako se navodi u ovom snimljenom razgovoru, trebao bi u Real doći sljedećeg ljeta.

Gospodin koji je snimljen u razgovoru je Pedro Trapote, koji je jedan od bližih saradnika predsjednika Reala Ramona Calderona.

Trapote se nakon utakmice i poraza od Barcelone u ovom snimljenom razgovoru povjerava prijatelju:

"Ako me pitaš što nam je sada raditi, mogu ti reći samo da smo već potpisali ugovor s najboljim mogućim pojačanjem. Dolazi sljedećeg ljeta." – citira El Mundo Trapotea.

Njegov prijatelj se nadovezao pitanjem "Govoriš li o Ronaldu?", na što je Trapote odgovorio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najbolji je samo jedan: Ronaldo, nema drugog. No, bolje je ne o tome previše govoriti."

Prema svemu navedenom očekuje nas još dosta iznenađenj vezanih za ovaj transfer, a SportSport. ba će svoje čitatelje i dalje obavještavati o "transferu stoljeća"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.