Real kvari Barceloni veliki posao?

Žele De Ligta

Real kvari Barceloni veliki posao?

E. Škorić

Real Madrid je spreman da dovede igrača koji je praktično na pragu prelaska u Barcelonu.

Kraljevi bi mogli ostati bez Raphalea Varanea, pošto je francuski stoper navodno već odlučio da na kraju sezone napusti Madrid.

To će čelnike Reala natjerati da potraže novog kvalitetnog defanzivca, a navodno su odlučili da pokušaju dovesti Matthijsa de Ligta, holandskog defanzivca iz Ajaxa.

De Ligt je velika želja Barcelone, koja ga planira kupiti na ljeto, no Madriđani bi mogli da krenu u borbu za njegov potpis, ne mareći za interes ljutog rivala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prema pisanju Sporta, višestruki prvak Evrope spreman je Ajaxu da plati 70 miliona eura, a osim Barce i Reala, De Ligta prate i PSG, te Bayern.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi