Za Viniciusa svi kažu da je užasno bahat i bezobrazan, no večeras je pokazao i da je pravi čarobnjak

Doveo Real u vodstvo

Za Viniciusa svi kažu da je užasno bahat i bezobrazan, no večeras je pokazao i da je pravi čarobnjak

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida trenutno igraju utakmicu polufinala Svjetskog klupskog prvenstva protiv Al Ahlyja.

Jasno je da su Kraljevi prvi favoriti za osvajanje nove titule prvaka svijeta, ali igrač Al Ahlyja su pokazali da im neće biti tako lako proći do finala.

Egipćani su izuzetno motivisani ušli u meč koji se igra u Maroku, te su pružili dosta dobar otpor Realu u prvom poluvremenu, ali su kapitulirali u najgorem trenutku.

Kada se očekivalo da će Al Ahly izdržati prvo poluvrijeme i sačuvati mrežu odbrana ovog tima napravila je ogromnu grešku.

To je iskoristio Vinicius Junior koji je izašao sam ispred golmana Al Ahlyja, a zatim ga je fantastično lobovao za 1:0.

Majstorski pogodak Brazilca pogledajte OVDJE.

Prethodnih dana Vinicius je na velikom udaru javnosti zbog optužbi za uvrede i provokacije igrača i navijača Mallorce, te sve više je onih koji tvrde da je on izuzetno bahat i bezobrazan na terenu.

Međutim, koliko god Vinicius bio prgav na terenu niko ne može osporiti da se radi o pravom čarobnjaku, a to je dokazao i večeras protiv Al Ahlyja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi