Modrić došao u Bentleyju, Vinicius u Lamborghiniju, a on na trening Reala stigao u taksiju

Oduševio navijače

Modrić došao u Bentleyju, Vinicius u Lamborghiniju, a on na trening Reala stigao u taksiju

Endin Čaušević

Poznato je da fudbaleri voze većinom skupa i "bijesna" auta, a posebno se to odnosi na one koji igraju u velikim klubovima. Tako su se u centru pažnje našli igrači Real Madrida koji su pokazali svoj luksuzni park dolaskom na trening, no svi su ostali u čudu kada je jedan od njih odlučio da na trening dođe taksijem.

Fudbaleri koji igraju na najvećem nivou zarađuju ogroman novac, a većina njih se često "počasti" skupim automobilom.

Tako su se ovaj put u centru pažnje našli igrači Real Madrida jer je jedan od navijača snimao dolaske fudbalera kraljevskog kluba na trening, a u centru pažnje bili su upravo automobili s kojima su došli.

Tako je iskusni Luka Modrić na trening došao u Bentleyju, dok je svoju mašinu pokazao i Carlo Ancelotti koji vozi BMW i4.

@alberam17

Coches de los jugadores del Real Madrid, parte 10 🚗😍🔥🔝 #realmadrid #coches #alberam17

♬ LALA (Instrumental) - Myke Towers
Oglasi

@alberam17

Bmw i4 de Carlo Ancelotti 🚗❤️😍 #ancelotti #bmw #bmwi4 #realmadrid

♬ Paro - Speed Up - Nej

Vinicius Junior je stigao s Lamborghinijem Urus, a Mercedes G klase vozi Dani Ceballos.

Međutim, svi su ostali zapanjeni kada se pored svih tih skupih automobila ispred trening centra pojavio i taksi, te su na prvu mnogi pomislili da je pogriješio lokaciju, no ubrzo su shvatili ko sjedi na zadnjem sjedištu.

Taksijem je na trening stigao Jude Bellingham koji je svojom skromnošću oduševio navijače Real Madrida i pokazao da mu nije problem da koristi takav vid prevoza dok se ne navikne na glavni grad Španije.

@alberam17

Bellingham humilde 🥵 #bellingham #taxi #realmadrid

♬ sonido original - EDIT DE TODO

Engleski reprezentativac je stigao u Real ovog ljeta iz Borussije Dortmund, te još ima posla i oko selidbe, a dok ne upozna dovoljno Madrid odlučio je da neće voziti svoj automobil na neke dalje relacije i u tim slučajevima koristi taksi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Video je postao hit na društvenim mrežama, a navijači Reala oduševljeni su koliko je Bellingham skroman i očito nije opterećen skupim i luksuznim stvarima u životu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Pa ček dok nauči grad pa će i on ferari
0 0
Klicko2
Najbolji veznjak svih vremena,Džud Belingem
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije