6

Komentari (6)

kiki
jadna majko...hoce li moci platiti rezije bez tih bonusa
Hanson091
Pa prije sedmicu dvije ste pisali vijest, solidarnost Realovih igraca, odustaju od eventualne premije da bi ustedili zbog kluba, sad pišete nemaa premijaa buhahahha
Nele.
A nema samo Real finansijske probleme, donedavno se Barselona trebala ugasit kako se pricalo al sad to niko ne spominje. Vi kao navijaci Barselone ocito uzivate kad Real ima bilo kakav problem.
Salihović23
I ti isti igrači kao nesto pričaju o solidarnosti. Jest imaju ugovore, al po meni je sramota da se klubovi trebaju još da zahvale sto su ovi pristali na minimalna rezanja plate, a vidim sad i ne pristaju. Fuj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.