13

Komentari (13)

Maestro
Neće ni oni proći ništa bolje
Vienner
Zidane kombinuje puno sa sastavom zadnje 3 sezone cim dodje ovako nepoznata ekipa ubacuje neke " wonderkide" treba remont pocevsi od Zidana pa ovih staronja Modrica Kroosa Ramosa
user1583752673
Bravo Cadiz! Nisam navijac Barce
Goran3
Pazi Barceloninih navijaca sto im je godra zbog poraza Reala polako pocetak je vidjet cemo vas vcrs..
AmarSahi
Ja sam navijač Juvea pa mrzim Real, ako neko mrzi Real ne znači da je navijač Barce dušice moja. Mrzim podjednako i Barcu, pa ne znači da navijam za Real.
Jupp
@AmarSahi 100% si upravu, ne znam kako neko moze da navija za tu ciganiju Spansku!
IMPERATOR
@AmarSahi i ja bih mrzio Real i Barcu da sam navijač Đubrentusa, ipak su im nabijali komplekse kad god su se susreli u LŠ.

Jedno pitanje ako može? Zašto pišeš sa jednog profila @AmarSahi a odgovaraš sam sebi sa drugog profila @Jupp i onda svakom ko bilo sta napise protiv lopuža iz Torina, ti udaraš po dislajkovima.
AmarSahi
Alo lopuža, smiri malo svoje komplekse protiv Juventusa, ne pišem sa dva profila, i normalno da ću da dislajkujem kad se ponašate kao debili. Hvala lijepo.
Jupp
Ovaj bas izgorio :D kuje teorije zavjere :)))
MirzaBarucic
A smijali se Barceloni prošlu sezonu.
Goran3
Smijat ce vam se opet izgleda dobro ste sad gubite sa jednom golom razlike nije 8-ica... poklopi se I prati svoj klub...
Goran3
Dok je Ronaldo igrao rijetko kad bi real igrao 0 0 I kad bi najlosili bili bio bi gol dva... covjece nema ko gola dat ne mozes ni na kog pikovat.. lose veceras..
AmarSahi
Sad su mi smiješni oni što su govorili da će Real zabiti 3 gola..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.