12

Komentari (12)

Alpasinacxx
Zadnjih par kola se baš šilji protiv Reala. U prošlom kolu protiv Athletica , danas ofiran faul u napadu kod gola Elchea i ne svira čist penal prije toga nad Ramosom...
Zizu81
Benzema je po ko zna koji put spasio Real, svaka čast majstore
Pajver
Je li možda neko asistirao Benzemi ?
Goran3
Ti ne znas ko si odkud to da si ti Hrvat a rodjen I zivis u Bosni uredu katolik jesi Ali zasto mrzit drzavu u kojoj si rodjen ???
Pajver
Goran3 nit ja spomenu da sam Hrvat nit spomenu bosnu a pogotovo gdje sam to ja rođen. Koji ti je ***** ? Od zavisti i ljubomore ne znaš šta ćeš pa pišeš te svoje nacionalističke odgovore
delko
Godina je 2054., Benzema izvadio Real jos jednom..... :D
payron
Pa I sa 1-1 bilu bi i dalje u borbi za titulu vi stvarno nemate pojma o fudbalu i matematika vam je katastrofa
Eno30
Zaista pobjeda jedva kako igraju ove sezone nisu vala zasluzili da ista osvoje ove sezone
AmarSahin
barcelonabarcelona.ba
Mahatma.Barbie
Strašan go slabijom lijevom nogom iz voleja. Ove sezone kad god je trebalo Realu u završnici ili je zabio ili asistirao.
user1606950187
Moj Real jedva na svom stadionu a znaju da im je bitna utakmica
kokoalo
Spavas li mirno novinarcicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.