Real Madrid ima novog majstora za slobodnjake
Foto: Screenshot

Devetnaestogodišnji Oscar Rodriguez

Real Madrid ima novog majstora za slobodnjake

Ekipa Real Madrida zaista ima nekoliko vrhunskih izvođača slobodnih udaraca u svojoj ekipi. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Toni Kroos mogu svaki slobodnjak vrlo lako pretvoriti u pogodak, međutim čini se da u Real Madridu postoji još jedan, manje poznati, majstor za slobodnjake.

Radi se o kapitenu Realove U19 ekipe, Oscaru Rodriguezu. Čini se da su specijalnost mladog Rodrigueza slobodni udarci, a on ih izvodi na zaista elegantan način.

Za Razliku od Balea i Ronalda koji se pri izvođenju slobodnjaka, uz preciznost, uzdaju u snagu svog šuta, mladi Rodriguez više podsjeća na legendarnog Davida Beckhama, pa njegove slobodnjake karakterišu sjajna tehnika i šutevi sa puno efea.

Čini se da je i Zinedine Zidane prepoznao talenat ovog mladog ofanzivnog veznjaka, pa će se on ovog ljeta pridružiti prvom timu Reala na pripremama u SAD-u.



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi