Opet taj Asensio: Vrh šesnaesterca i sjajan gol
Foto: EPA

Mladi fudbaler ponovo pogodio za Real

Opet taj Asensio: Vrh šesnaesterca i sjajan gol

Real Madrid trenutno igra utakmicu španske La Lige protiv Valencije. Rezultat na poluvremenu je 1:1, a gol za Real je postigao Marco Asensio.

Navijači Barcelone su dobro zapamtili Marca Asensija nakon dva fantastična gola u dvomeču španskog Superkupa protiv Real Madrida.

A sada su se i navijači Valencije "upoznali" s mladim veznjakom Reala. Igrala se 10. minuta kada je Asensio povukao loptu, fino se namjestio, a zatim i uputio sjajan udarac s vrha šesnaesterca.

Asensio je "uhvatio" golmana Valencije nespremnoga, te se ovaj nije uspio ni pomjeriti. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šišmiši su ipak uspjeli, dosta brzo, doći do izjednačenja i to preko Solera u 18. minuti.



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi