Nisu samo Marcelo i Modrić: Real Madrid pokosila korona, hoće li biti odlaganja?

Problemi i na Santiago Bernabeuu

Nisu samo Marcelo i Modrić: Real Madrid pokosila korona, hoće li biti odlaganja?

Eldar Ganibegović

Jučer je objavljeno da su na koronavirus pozitivni Luka Modrić i Marcelo, fudbaleri Real Madrida.

Danas iz Španije stiže još loših vijesti kada je u pitanju Kraljevski klub. Osim pomenute dvojice, tamošnji mediji javljaju da je zaraženo još pet fudbalera Real Madrida. 

Sudeći po ovim natpisima, situacija na Bernabeuu nije nimalo dobra i vrlo lako bi moglo doći do odlaganja utakmica. Lider španske Primere 19. decembra ima zakazanu utakmicu protiv Cadiza u 18. kolu, a vidjet ćemo da li će biti uslova da se ona i odigra.

Koronavirus stvorio je već velike probleme i u Engleskoj, gdje su odgođena tri susreta 17. kola Premier lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvo je odgođen duel između Brenforda i Manchester Uniteda, a zatim i utakmice Burnleyja i Watforda.

Danas je potvrđeno i kako je odgođena večerašnja utakmica između Leicestera i Tottenhama koja je bila zakazana za 20:30 na King Power stadionu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi