Real Madrid kvari još jedan posao Barceloni?

Žele Coutinha

Real Madrid kvari još jedan posao Barceloni?

Endin Čaušević

Philippe Coutinho vjerovatno je dio najveće transfer sage ove godine za koju se mnogi nadaju da će se završiti u januaru.

Brazilski fudbaler ovog ljeta bio je na meti Barcelone koja je u nekoliko navrata slala ponude za ovog igrača, ali Liverpool ga nije želio pustiti. Međutim, iako je Jurgen Klopp tvrdio daje Courinho previše važan da ga proda prema svemu sudeći ovaj Brazilac će već u januaru napustiti Anfield.

Naravno, najveći interes za njega pokazala je Barcelona koja ne želi tek tako odustati od ovog igrača. No, problem katalonskom klubu ovaj put neće praviti Liverpool nego konkurentni klubovi koji također žele dovesti Coutinha.

Poznato je da je interes pokazao PSG, no prema posljednjim špekulacijama u borbu se želi uključiti i Real Madrid. Kraljevski klub je u lošoj seriji rezultata i čini se da Florentino Perez želi osvježiti igrački kadar za drugi dio sezone. Jasno je da nas u januaru očekuje nova saga oko Coutinha i bit će zanimljivo vidjeti gdje će ovaj Brazilac na kraju završiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi