Pao kao pokošen: Marcelo je tražio penal jer je povučen za kosu

Komična scena

Pao kao pokošen: Marcelo je tražio penal jer je povučen za kosu

A. Čaušević

Real Madrid je izgubio od Alavesa s 1:2, a u madridskom klubu smatraju da su oštećeni za nedosuđeni penal. 

Los Blancosi su se nadali penali u situaciji kada je igrač Alavesa povukao Marcela za kosu, međutim glavni sudija meča Adrian Cordero Vega se nije oglasio.

Marcelo se dobro zagradio kada ga je Victor Laguardia povukao za kosu, Brazilac je pao kao pokošen, međutim nije izborio kazneni udarac.

[twitter]https://twitter.com/alacancha_mx/status/1332816757439029254[/twitter]

Inače, poraz od Alavesa je Realu bila treća uzastopna ligaška utakmica bez pobjede i već se počinje pričati o mogućoj krizi ekipe Zinedinea Zidanea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ja sam navijač Bayerna al ovo pored VARa je direktan crveni. Ocita namjer i penal
10 4
Salihović23
Sta vam znaci pao kao pokosen, pa ovo je čist penal ako ne i crveni karton. Jos jedan penal protiv Reala, i sve se dešava nakon velikih žalbi od Barcelone na Var, cirkus. Gonzalez Gonzalez se nijednom nije uključio u utakmicu.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi