5

Komentari (5)

Alpasinacxx
Izvor, prepričana prethodna dva teksta o Realu. Kakav portal, u Barsi sve cvijeta a Realnse raspada. Realnost, Real prvak svijeta i evrope, pregazio Liverpula u gostima 1/8ginala LP imaju aktivan rezultata polufinala Kupa. Jedino gdje škripi je La Liga, iako i tu El klasiko može dosta toga okrenuti.
Alpasinacxx
Dok strašna Barsa dvije sezone zaredom prije nego đemre udari u havu ispada iz strašne evropske lige...
NoSikiriky
Pa evo, ko kaže da je Real slab? Što je tebi odmah Barcelona za oči zapala, ko je nju spomenuo? E svašta, a kad smo kod toga kako onda strašni Real koji je prvak Evrope, svijeta, aktuelni prvak Španije itd. sa svim tim titulama kako jbt onda ima pobleme u Španiji od neke slabe i male Barse, ha jbt, meni nikako ne ide u glavu, oni sa svim tim okačenim titulama trebaju harat gdje stignu....
Mostarac94
Izvor vijesti? Vesela sveska
NoSikiriky
Nije da podržavam ovo ili vjerujem, baš me briga ali izvor ti piše odmah kad kreneš "čitati", 3. riječ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti