13

Komentari (13)

DamirT
Samo kod Amerikanaca ima da premjestaju klubove iz jednog grada u drugi...
Maestro
Ovo je sve otišlo do djavola ovolike pare uložit u stadion nije normalno
El_Matador
To se zove investicija od koje če zaraditi x puta više nego što su uložili
Rajvosa2019
Kad vidim ovo + kad pogledam nase stadione - dodje mi da placem
E.Car
Placi nema druge
Kimi.R.
@Rajvosa2019 nemoj plakati buraGeru nije kao na slici. Kod mene u AmeriKi ja svaki dan prođem pored ovog stadiona i nije baš kao na slici. Znaš...jeste dobar ali ni onaj u Mostaru što su ga Veležu ukrali nije puno lošiji.
Znaš kod nas u Ameriki ima puno vakih stadiJona hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha.
Za..ancija haveru. Vozdra
Bulle
Upravu si drug, pa nemamo ništa, žalosno...
Rajvosa2019
@Kimi.R. vozdrica buraz // @E.Car @Bulle ali stare mi kad vidim ovo cudo pa pogledam ove nase stadione covjeka uhvati neka tuga > svi negdje u necemu napreduju a kod nas sve gore i gore
Kimi.R.
@Rajvosa2019 daleko smo mi buraGeru od ove vasione od stadiona i daj Bože da i dočekamo nešto ovako kod nasKe. Nego..nema tuge tako nam je kako nam je kod nasKe .
U Ameriki je čudo haveru
Rajvosa2019
@Kimi.R. Vjerujem ti buraz > uzivaj jarane - kod nas je sve nakaradno . Evo ti primjer - procitali su u tvom komentaru da si u USA , i odma lupaju bitange dislike - nemogu podnjeti da je neko uspjeo - da se izvukao odavde / cudan smo mi narod - zato nam je i ovako u BiH kako jeste / nikad mi jarane u nicemu necemo napredovati dok smo ovakvi :-)
Kimi.R.
@Rajvosa2019 oko moje ja živim i borim se kroz život onako pošteno kako ja znam i umijem u svojoj BiH i SVOM/ NAŠEM Sarajevu.
A to što pucaju dislajkove vjeruj cober moj samo neka opletu ne živim za njihA hahaha.
A ovo je sala bila da živim u USA.
VOZDRICA beže
Rajvosa2019
@Kimi.R. hehehhe a navukli su se bili kao muhe na vnago . Nekad ih /nas ne kontam , ali uvjek kazem i da su naj najgori > moji su . Jarane bio ti u USA / Sa ili na mjesecu sve najbolje . Bice prilika pa cemo se opet sresti na ovome hepeku . Vozdrica burazeru
Kimi.R.
@Rajvosa2019 sve najbolje cober a j.bi ga nismo svi isti.
I ja kažem nije vazno ko je odakle nego prvenstveno kakav si čovjek.
Sve najbolje " sarajlice " hehehehehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.