Real Madrid sa četiri gola ispratio Zaragozu

10. kolo španske Primere

Real Madrid sa četiri gola ispratio Zaragozu

Real Madrid je u okviru desetog kola dočekao Zaragozu na Santiago Bernabeu te je slavio sa 4:0

Kraljevi su poveli sredinom prvog poluvremena, tačnije u 23. minuti golom Gonzala Higuaina. Samo dvije minute kasnije, na semaforu je stajalo 2:0, a strijelac je bio Angel Di Maria.

 

U drugom poluvremenu nastavila se sjajna igra madridske ekipe, a Jose Mourinho je 20-ak minuta prije kraja susreta priliku dao Benzemi i Callejonu. Iz igre su izašli strijelci prvog gola i drugog gola, Higuain i Di Maria.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Do kraja susreta, Real je postigao još dva pogotka, a strijelci su bili Essien i Modrić u 89. i 92. minuti susreta.

Madridski gigant je rutinski stigao do pobjede i nova tri boda koji će im dosta značiti pred nastavak sezone. Madriđani sada imaju 20 bodova na svom kontu.






Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.