Real Madrid šalje vrtoglavu ponudu za Aguera?

Kažu da nije na prodaju, ali...

Real Madrid šalje vrtoglavu ponudu za Aguera?

Iako su na Etihadu poručili da Sergio Aguero ovog ljeta nije na prodaju, Realova vrtoglava ponuda bi mogla promijeniti sve...

U posljednje vrijeme u engleskim medijima kruže glasine da je Real Madrid spreman ponuditi čak 90 miliona eura za sjajnog argentinskog napadača.

Sa druge strane, španski magazin AS ističe kako je Florentino Perez htio Aguera na Bernabeu dovesti još u vremenu kada je on nosio dres Atletico Madrida. 

Sergio Aguero je bez ikakve dileme prvo ime Manchester Cityja, jer je u 33 utakmice ove sezone postigao 26 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Usporedbe radi, drugi strijelac David Silva je sezonu završio sa dvanaest pogodaka, dok su trojica napadača Džeko, Jovetić i Bony ukupno postigli skromnih jedanaest golova u ovoj sezoni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti