24

Komentari (24)

Amansio
Bar ne plaća savjetovanja predsjedniku sudiske organizacije
Maestro
Ovo je ko kod nas u Banja Luci mora Real pobijedit po svaku cijenu možeš vodit prvo poluvrijeme al ishod se na kraju zna
Ecosport
A yebo majku, pa dokle više smrdljivi madriđani da seru nešto. To što bi golman odugovlačio bi svakako glavni sudija trebao nadoknaditi.... Ili ipak ne, kad je madrid u pitanju i kad vode. Da su gubili, sudija bi svakako produžio dok ne dadnu go ili dok skroz ne preokrenu.
Mostarac94
Pa i vama je produzio tekmu samo 3 min hahahah da ste gubili produzio bi 26 min
Ecosport
Predsjednik La Lige otvoreno priznaje da navija za madrid. Ne trebamo ništa dalje govoriti. Prošlu sezonu širio izmišljenu priču o plaćanju sudija, a ustvari su se plaćali savjeti o sudijama. A to svi rade, samo je on pritisnuo Barcu jer je želio da Barca kiksa u borbi za titulu. Da ne govorimo o dosuđenim penalima. To je samo za prošlu sezonu. Za ostale sezone je više dosadno pričati bilo šta, ne bi me čudilo da se za 10ak godina otvori istraga o namještanjima osvajanja LP od strane madrida, kako ste pokrali Atletico, Bayern, Juve. Fuj.
Mostarac94
Savjeti o sudijama Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
Ecosport
Pa ja glupane, nisu to direktna plaćanja sudijama koje madrid radi
Joe17
Daddddnu je li? Nepismenko jedan, kada spomenes REAL ustani i nakon 5min sjedni..!
Ecosport
Napuši mi se qrca Joey i ti i tvoji najmiliji i tvoj madrid
user1693649282
Nista nije izmisljeno sve je to istina sudje su placali dokazi postoje to sto si ti glup nije nasa stvar
Joe17
Pa nista drugo u zivotu nisam naucio osim toga, tebi izgleda taj q... 24h u ustima, al sta ocekivati od prosjecnog bosnje..??
Joe17
BillyPiton
Ja ne zan Eco jesi prirodno glup ili ides na treninge?
Ecosport
Popuši mi pitona
Madridista
Real je kraljevski klub u svakom pogledu. Oličenje poštenja, za razliku od katalonskih prevaranata, kojima se savez godinama ulizuje poklanjajući im titule i žmireći na kupovinu sudija...
Sport111
real posten klub nemoj pricati gluposti
yes_aha
Krivaja Zavidovići
Eto vidi se kako je "kraljevski klub". Zvižde i vređaju sudije koji su pošteno odrađivali svoj posao...
BillyPiton
Mostarac94
I opet ce rec sudije pomazu Realu hahaha
PitBull1921
I opet će Real imat više penala na kraju sezone, kao i svake što je imao....
Sport111
koje pomago realu kad su davali golove iz ofsajda protiv bayern u ligi prvaka
Mostarac94
Ko je pomagao bayernu protiv Zenita?
Joe17
Bayern je tada isto postizao golove iz nedozvoljene pozicije ili penala, pregledaj ponovo pa se javi eto, al molim te pregledaj obje utakmice na youtube.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.