U Realu nisu sujevjerni: Odsjeli su u hotelu Titanic, a utakmica se igra na dan velike nesreće
Foto - EPA

Interesantna odluka

U Realu nisu sujevjerni: Odsjeli su u hotelu Titanic, a utakmica se igra na dan velike nesreće

M. Šljivak

Madridski Real večeras gostuje na Anfieldu kod ekipe Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka.

Velikan iz Madrida iz prvog meča ima prednost od 3:1, ali opuštanja na kultnom stadionu nema, jer je jasno da će Redsi od prve minute napasti poprilično oslabljenu defanzivu Kraljeva.

Naravno, Real je zbog rezultata iz prvog susreta u prednosti, a tim iz Madrida se pred meč sa Redsima odlučio odabrati zanimljiv hotel u Liverpoolu.

Očigledno da među Kraljevima nisu previše sujevjerni, pa su tako odsjeli u hotelu Titanic, koji se nalazi na čuvenom Stanley Docku i dobio je ime po legendarnom brodu koji je potonuo.

Interesantno je da je Titanic, koji je bio registrovan u Liverpoolu, nesreću doživio baš 14. aprila 1912. godine, a potonuo je nekoliko sati kasnije, zvanično 15. aprila.

Očito u Realu nisu previše sujevjerni, pa su se tako odlučili odsjesti u hotelu koji je nazvan po slavnom brodu i igrači kraljevskog kluba tamo provode dan kada se obilježava 109. godišnjica velike tragedije.

Igrači Liverpoola će se sigurno potruditi da potope Real Madrid u večerašnjem meču, ali ono što je sigurno je to da nas čeka zaista pravi spektakl.

Jedina šteta je to što navijača na utakmici neće biti. Utakmice bez navijača u Engleskoj će uskoro biti prošlost, no nažalost večeras nećemo čuti huk sa Anfielda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

MaxBet vam nudi sjajne kvote na meču Liverpoola i Real Madrida. Svoju prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zapratite MaxBet na Facebooku i Instagramu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prinudni
Kako god da okreneš nekom će večeras potonuti ladje
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.