Svi su vidjeli čiji ormarić u svlačionici je zauzeo Zidane, a on poručio: "Nemamo isti broj godina..

I njega je oduševio svojim igrama

Svi su vidjeli čiji ormarić u svlačionici je zauzeo Zidane, a on poručio: "Nemamo isti broj godina..

E. Čaušević

Zinedine Zidane prine nekoliko dana ponovo se vratio na teren kako bi nastupio u humanitarnoj utakmici legendi Real Madrida i Porta. Francuz je oduševljavao navijače svojim magičnim potezima, a našao se u centru pažnje i zbog mjesta koje je zaustao u svlačionici kraljevskog kluba.

Zidane je sigurno jedan od najboljih veznjaka svih vremena, a najbolje dane svoje karijere proveo je u Real Madridu s kojim je uspio da osvoji skoro sve što je mogao.

I kao trener nastavio je da briljira u kraljevskom klubu s kojim je čak tri puta bio prvak Evrope, te je pored toga osvojio još osam trofeja na klupi Real Madrida.

Nakon što je napustio Kraljeve prije skoro tri godine Zidane je i dalje bez kluba jer čeka pravu ponudu. Njegova je želja da vodi reprezentaciju Francuske, te je odbio mnoge ponude jer čini se spreman je koliko god bude trebalo da postane selektor Trikolora.

Svoje slobodno vrijeme Zidane je iskoristio da se odazove pozivu iz Madrida i učestvuje u humanitarnoj utakmici između legendi Reala i Porta koja je prije nekoliko dana odigrana na stadionu Santiago Bernabeu.

Oglasi

Zidane je oduševio publiku svojim potezima i pokazao je iako ima već 51 godinu da još uvijek ima magiju u svojim nogama.

No, u centru pažnje našao se zbog videa iz svlačionice jer je mnogima bilo interesantno čije mjesto je zauzeo. Naime, Zidane je u svlačionici zauzeo mjesto Judea Bellinghama, te je objasnio zbog čega je izabrao baš ormarić trenutno najveće zvijezde Reala.

"Nemamo isti broj godina, ali imamo isti broj na dresu", kroz smijeh je rekao Zidane, a zatim dodao: "On je zaista spektakularan i sretni smo što ga imamo u Real Madridu. Veoma je dobar igrač i nadam se da će nam donijeti mnogo trofeja".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 20-godišnji fudbaler u Real Madrid je stigao prošlog ljeta za 103 miliona eura iz Borussije Dortmund i ispostavio se kao odlično pojačanje, te je postao prva zvijezda ovog tima za kratko vrijeme.

Iako je riječ o veznom igraču Englez je u dosadašnjem dijelu sezone na 31 utakmici zabio čak 20 golova i dodao je još devet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti