Real ponudio 32 miliona za Benzemu
Karim Benzema

Real ponudio 32 miliona za Benzemu

Vodstvo Reala iz Madrida ponudilo je francuskom klubu Olympique Lyon oko 32 miliona eura za zvijezdu  Karima Benzemu, objavio je danas sportski dnevnik Marca.

Dvadesetjednogodišnji francuski napadač bio je jedan od  prioriteta madridskog Reala, nakon što je otpala mogućnost da se Realu pridruži David Villa (Valencia).

Olympique Lyon za sada ponudu još nije prihvatio, javlja Marca i dodaje, da su uz  pomenuti iznos  Real ponudio u zamjenu  Holanđane Klaasa-Jana Huntelaara i njegovog zemljaka Ariena Robbena.

Real je nakon završetka sezone u svoje redove već doveo dvije zvijezde Brazilca Kaku (Milan) i Portugalca Cristiana Ronalda (Manchester United).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.