Real ponudio 37, Chelsea tražio 73 miliona funti!

Željeli dovesti Belgijanca

Real ponudio 37, Chelsea tražio 73 miliona funti!

Iz Engleske stiže vijest da je Real Madrid prvobitno u svoje redove umjesto Davida De Gee želio dovesti Thibauta Courtoisa, ali je dobio odbijenicu iz Londona.

Madridski klub je bio spreman platiti 37 miliona funti za usluge belgijskog reprezentativca, ali su u Chelseaju odlučili samo 'obrnuti cifre' i tražiti novu ponudu od čak 73 miliona funti.

Za taj novac bi ga londonski klub sigurno prodao, ali je to previše čak i Real Madridu.

Umjesto Courtoisa, Kraljevi već neko vrijeme žele dovesti De Geu, a pitanje je je hoće li uspjeti u tome jer je poznato da će i u Manchester Unitedu insistirati na izuzetno bogatoj ponudi za svog golmana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije