Real prodaje Kroosa i kupuje Cavanija
Foto: EPA

Najave iz Madrida

Real prodaje Kroosa i kupuje Cavanija

Midhat Šljivak

Real Madrid odlučio je da proda njemačkog veznjaka Tonija Kroosa, te će umjesto njega pokušati kupiti napadača PSG-a Edinsona Cavanija.

Nakon januarskog prelaznog roka Kraljevi će dobiti zabranu transfera u naredna dva prelazna roka, te u rukovodstvu tima pokušavaju osvježiti ekipu u naredne dvije sedmice.

Napadač je Realu neophodan. Mnogo se imena povezivali s dolaskom u Madrid, a kako stvari stoje, novi igrač Kraljevskog kluba mogao bi postati urugvajski napadač Edinson Cavani.

Novac za transfer Cavanija dobiće prodajom Tonija Kroosa. Nijemac je višak u Realu, te bi on mogao pojačati ekipu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno je da nas očekuju dvije zanimljive sedmice što se prelaznog roka tiče, posebno kada je u pitanju Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi