Real prodaje osam zvijezda?

I Ronaldo na prodaju

Real prodaje osam zvijezda?

Edmir Škorić

Uprava Real Madrida mogla bi napraviti velike promjene u igračkom kadru već na ljeto.

Španski mediji pišu da postoji mogućnost da Real ostane bez čak osam svojih zvijezda na kraju sezone.

Navodi se da su na listi igrača koji bi mogli da budu prodani Pepe, Casemiro, Danilo, Sergio Ramos, James Rodriguez, Isco, Toni Kroos i, vjerovali ili ne, Cristiano Ronaldo.

Trećeplasirani sastav Primere u ovom trenutku, mogao bi da doživi velike promjene na ljeto. Posebno ako ne uspije da nadoknadi 0:2 protiv Wolfsburga u četvrtfinalu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Malo je teško zamisliti Real bez igrača kao što su Ronaldo i Ramos, no kad predsjednik Florentino Perez poludi, sve je moguće. Odlasci svih ovih igrača, jasno, značilo bi i dolaske nekih novih zvijezda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi