Real se prisjetio golova na Nou Campu, ali je izostavio najvažnijeg čovjeka i izazvao bijes navijača

Gdje su Ronaldovi golovi?

Real se prisjetio golova na Nou Campu, ali je izostavio najvažnijeg čovjeka i izazvao bijes navijača

Edmir Škorić

Bliži se 20 sati i prvi ovosezonski El Clasico, a pred okršaj na Nou Campu internet je preplavljen informacijama iz Barcelone i Real Madrida.

Kako to obično biva pred ovakve utakmice, prave se razne analize, podsjeća se na neke ranije utakmice, komentarišu se i one najmanje stvari, a klubovi putem zvaničnih kanala dodatno nabrijavaju atmosferu.

Real je jutros tako objavio promotivni video u susret El Clasicu i mogu se vidjeti inserti sa nekih ranijih utakmica i pogoci na Nou Campu, a zanimljivo da je slučajno ili namjerno iz klipa izostavljen Cristiano Ronaldo.

U 20 sati počinje SPEKTAKL! Kvote su fantastične, a favorit je ipak domaća ekipa. Kompletnu ponudu pogledajte na OVOM linku.

Iako je Portugalac mnogo toga donio Realu, zabijao Barci na njenom stadionu, u klubu očigledno ne žele da podsjećaju, a navijačima se to nije dopalo.

"Gdje so golovi kralja Cristiana? On mora da se poštuje, pa ovo je sramota!", napisap je jedan navijač u komentaru na Twitteru.

"Hoćete li mi reći da Ronaldo nikada nije postigao pogodak na Nou Campu?", upitao je drugi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je inače prije prelaska u Juventus postigao 11 pogodaka na stadionu Barcelone u svim takmičenjima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
CIGANI
5 1
teddy sheringham
Čuj izbacili Ronalda. Kakvi cigani.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti