Real Sociedad rutinski protiv Zaragoze

Četvrto kolo Primere

Real Sociedad rutinski protiv Zaragoze

Ekipe Real Sociedada i Zaragoze sastale su se večeras u susretu četvrtog kola španske Primere, a uspješniji je bio domaćin koji je slavio sa 2:0.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo ništa vrijedno spomena, a u nastavku su igrači Real Sociedada uspjeli da postignu dva pogotka te da osvoje tri važna boda za svoju ekipu.

 

Prvo je u 55. minuti pogodio Martinez na asistenciju Vele, koji je pet minuta kasnije i sam pogodio sa bijele tačke. Do kraja, gosti nisu uspjeli da se vrate u igru te da izbjegnu poraz.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Sociedad se nalazi na osmom mjestu sa šest bodova, dok je Zaragoza nakon četiri kola na 17. mjestu sa samo tri boda.

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.