6

Komentari (6)

Egrotus
Na ovoj "sportskoj stranici" konstantno serete za Real, Barsa je prošle godine Psg izbacila tako što Psg nije dobio 2 čista penala i još hiljadu greški sudije na njihovu štetu, a vi niste objavili ni blizu teksta kao sad za penal koji Colina tvrdi da je bio. Odmori malo mrzitelju najboljeg igrača u historiji i trenutno najjačeg kluba na svijetu.
EdinGR
E ovako danas sam napisao komentar na ovu vijest (objavu) neka to shvati kako ko hoće... Zanima me samo po kojoj osnovi Oliver nije odsudio utakmicu onako kako je trebalo, prilikom mnogih analiza utakmice svi su spominjali taj detalj oko faula Benatie nad Vazquezom, ono što je činjenica Benatia je kasnio otprilike 4m iza igrača Reala, u punom trku, SA NAMJEROM da omete igrača Reala, sa obje ruke gura igrača Reala a zatim u pokušaju da dođe do lopte sa lijevom nogom udara igrača Reala, BEZ DA IMA BILO KAKVOG KONTAKTA SA LOPTOM, realni da budemo 50% manji prekršaji su suđeni kao kazneni udarci do ove utakmice. A na kraju kada Colina potvrdi to da je prekršaj postojao za najstrožiju kaznu, vjerujte, TO JE TAKO! Da džaba ne pravim komentare na ovu temu, ova vijest ne zaslužuje to, baš kao i ona gdje se Ronaldo 3 puta izvinuo Buffonu što je potpuna laž!
Enes
Stari moj onaj ko je navijac Reala normalno je da nece objektivno gledati na stvar. Prosle godine i malo dijete je vidjelo da se namjesta Realu. Bayern je unistio Real ali sudija je tu da pomogne. Ja licno nevolim Real a ni Bayern, ali sam sigurno objekrivan.
EdinGR
Bravo Colina! Haha
iL Phenomeno
A ti si seljak koji je sigurno preko veze dobio posao :)
EdinGR
Ma gdje će u Bosni dobiti posao preko veze? Haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.