Real za De Geu izdvojio 35 miliona funti
FOTO: EPA

Kraljevi žele golmana Uniteda

Real za De Geu izdvojio 35 miliona funti

A. Beganović

Trenutno drugopalsirana ekipa Primere, Real Madrid, u ljetnom prealnom roku će dovesti golmana, a na meti "kraljevskog kluba" nalazi se nekoliko izvrsnih čuvara mreže.

Na vrhu liste želja Reala nalazi se golman Manchester Uniteda, David de Gea, a španski mediji pišu da su iz "kraljevskog kluba" spremni Crvenim vragovima na ime oobeštećenja ponuditi čak 35 miliona funti.

Ukoliko bi United prihvatio ponudu morao bi dovesti golmana, a kao mogući nasljednik španskog golmana spominje se i naš Asmir Begović.

Podsjetimo, osim De Gee u Realu razmišljaju i o golmanu Chelseaja, Petru Čechu, kojeg su Plavci odlučili prodati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.