Real želi Donnarummu, ali Ronaldo predstavlja problem?
Foto: EPA

Protivi se ovom transferu

Real želi Donnarummu, ali Ronaldo predstavlja problem?

E. Čaušević

Mladi italijanski golman Gianluigi Donnarumma svojim sjajnim partijama na golu Milana privukao je interes mnogih evropskih velikana.

Ovaj 18-godišnji golman je već proglašen za novog Buffona, a već sada je jasno da će ga Milan teško zadržati na San Siru. U posljednje vrijeme špekuliše se da je Manchester United najviše zaniteresovan za ovog golmana, no u priču se uključio u Real Madrid.

Kraljevski klub nije baš zadovoljan partijama Keylora Navasa u ovoj sezoni koji je imao nekoliko poprilično loših utakmica. Real je jasno poručio da će pokušati dovesti Donnarummu, ali bi posao mogao pokvariti Cristiano Ronaldo.

Prema pisanju španskih medija Ronaldo je rekao Florentinu Perezu da ne dovodi Donnarummu, te da igrači ovog kluba žele Navasa na golu ove ekipe. Ipak, kako piše Mundo Deportivo iza svega toga stoji potpuno druga pozadina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Ronaldo ne želi da Donnarumma dođe na Bernabeu jer je mladi italijanski golman odlučio da njegov menadžer u budućnosti bude Mino Raiola. Poznato je da je Ronaldov menadžer Jorge Mendez za kojeg se vjerovalo da će potpisati ugovor s Donnarummom. No, Italijan se predomislio, a čini se da bi to moglo zaustaviti njegov potencijalni transfer u Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi