"Realizacija nam je na nivou federalne lige, a ne jednog Bilbije"

Press nakon meča u Mostaru

"Realizacija nam je na nivou federalne lige, a ne jednog Bilbije"

Poslije utakmice 6.kola Premijer lige između Zrinjskog i Tuzla Cityja u kojoj je domaćin sretno i spretno stigao do pobjede od 1:0 u prostorijama mostarskog kluba održana je i press konferencija na kojoj su se okupljenim novinarima obratili Blaž Slišković i Slobodan Starčević:

"Čestitam kolegi na pobjedi. Žao mi je što smo odigrali dobru utakmicu protiv maltene najbolje ekipe u BiH a na kraju izgubili. Žalim što nismo ovako igrali protiv slabijih ekipa. Motivirala nas je ekipa Zrinjskog. Napravili smo dobre rotacije. Žalimo za propuštenim šansama. Realizacijom su nam igrači još na nivou federalne lige, a ne na nivou jednog Bilbije.

Nastavimo li s ovakvom igrom mislim da ćemo brzo doći do pobjede i približiti se sredini ljestvice", kazao je Starčević.

Baka Slišković ovako je vidio situaciju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S tri boda mirnije gledamo u budućnosti ali dobro smo se namučili za ove bodove. Tuzla je pokazala veliki kvalitet i hitrost, smisao za kombinatoriku. Napravili su nam pet mrtvih šansi. Prečke, stative, izvađeni ziceri od strane igrača utakmice Brkića. Realno, nismo na nivou od zadnjih sezona. Što prije moramo pronaći uzrok, ali znam da će proći vremena dok ne bude sve u redu. Neću ulaziti u to zašto smo u trkačkoj krizi. Žao mi je gostiju, zaslužili su više od poraza. Ipak nas je volja nekako nagradila s bodovima u ovako teškoj utakmica. Osjećam da je ovo kao 6 bodova nakon ovakve utakmice. Ovo će biti utakmica koja će podići cijelu ekipu koja će nas vratiti na kolosijek", jasan je Baka.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi