Realov spisak igrača za Villarreal otkrio Zidaneov plan

Nema Balea

Realov spisak igrača za Villarreal otkrio Zidaneov plan

E. Škorić

Nogometaši Real Madrida sutra će ugostiti Villarreal, a za ovaj meč Zinedine Zidane pozvao je 19 igrača.

Real odavno nema ambicija u La Ligi jer je ostao bez titule, a već je ranije osigurao Ligu prvaka, no svakako da u Madridu žele da prekinu seriju slabih rezultata i da upišu novu pobjedu.

S druge strane, Villarreal će biti daleko motivisaniji, budući da gostuje na Santiago Bernabeu, a isto tako da nije još isugrao opstanak, iako ima pet bodova više od timova iz opasne zone.

Zidane je pozvao 19 igrača za ovaj duel, a zanimljivo da na spisku nema Garetha Balea. Po svim prilikama, Bale je otpisan i ovo su mu vjerovatno posljednje sedmice u Madridu.

Podsjećamo, Bale nije u dobrim odnosima sa Zidaneom i kada se Francuz vratio, bilo je jasno da će Velšanin morati da ide.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi