Realov uži izbor pojačanja sastoji se od 12 zvijezda

Ko će doći?

Realov uži izbor pojačanja sastoji se od 12 zvijezda

Edmir Škorić

Uži izbor eventualnih pojačanja Real Madrida sastavljen je od čak 12 nogometaša.

Real će, prema pisanju ugledne Marce, dovesti dosta igrača na kraju sezone, te kreće u potpunu rekonstrukciju tima.

Madriđani bi na poziciji golmana voljeli da dovedu Davida de Geu, a na poziciji stopera kao moguća pojačanja najavljuju se John Stones, Aymeric Laporte i Marquinhos.

Tu su još i bekovi Ricardo Rodriguez i David Alaba, dok se najviše spominju veznjaci Paul Pogba i Eden Hazard, kao i mladi nogometaš Schalkea Leroy Sane.

Potencijalna pojačanja u napadu su Pierre-Emerick Aubameynag, Robert Lewandowski i Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dakle, sve zvijezda do zvijezde, vjerovatno će barem dvojicu ili trojicu sa liste angažovati u Madridu, ali na nama je da čekmo vrele ljetne dane prelaznog roka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi