Realovu titulu slavi i doskorašnji igrač Bayerna
Foto: EPA

Xabi Alonso sretan zbog trofeja

Realovu titulu slavi i doskorašnji igrač Bayerna

Midhat Šljivak

Real Madrid je večeras ponovo na krovu Evrope.

Kraljevi su pobjedom nad Juventusom od 4:1 stigli do 12. naslova prvaka, a čestitke madridskom klubu stižu sa svih strana.

Jedan od onih koji je među prvima čestitao na novom trofeju je i doskorašnji fudbaler minhesnkog Bayerna Xabi Alonso.

Očigledno je u ovom bivšem veznjaku ostalo još ljubavi prema Realu, gdje je igrao prije Bayerna, pa je poslao jasnu poruku.

"Prvaci Evrope po 12. put. Hala Madrid", napisao je Alonso.

Ovo će sasvim sigurno naljutiti navijače Bayerna. Oni još uvijek žive u uvjerenju da su ih sudije pokrale u duelu s Realom, a upravo je Xabi Alonso bio dio tih utakmica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, na kraju ove sezone je završio bogatu karijeru i sada ima pravo da piše šta god želi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti