Red Army nakon meča 'zapalio' gostujući sektor: "Šalalala, Velež Mostar!"

Rođeni slavili na Grbavici

Red Army nakon meča 'zapalio' gostujući sektor: "Šalalala, Velež Mostar!"

Red Army i fudbaleri Veleža znali su proslavili veliku pobjedu koja je večeras zabilježena na Grbavici.

Velež je u okviru 19. kola Premijer lige BiH pobijedio Želju sa 2:0 i na taj način prekinuo niz od više od tri desetljeća kako nije ostvarena pobjeda u Dolini ćupova.

Ovaj trijumf igrači su nakon posljednjeg sudijskog zvižduka znali proslaviti s navijačima kojih je večeras bilo zaista mnogo na stadionu Želje. Njih je nakon meča pohvalio i trener Rođenih Feđa Dudić koji je kazao da na Grbavici ovakvu podršku od gostujućih timova može dobiti samo još Sarajevo.

Inače, Velež nakon ovog trijumfa ima 25 bodova i čini se da više ne treba razmišljati o borbi za opstanak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

cogoH
A jest mi puno srce ovo vidjet ,svaka cast ,**** male plave ,pozz od robijasa !
12 0
Seher Rajvosa
Čestitke braci na pobijedi hz87
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi