Red Army privukao veliku pozornost 'osvojenim' transparentima

Oduzeli ih Englezima

Red Army privukao veliku pozornost 'osvojenim' transparentima

Edmir Škorić

Navijači Veleža su tokom današnje utakmice protiv Igmana predstavili kolekciju "osvojenih" transparenata.

Velež i Igman sastali su se od 15 sati, a na stadionu Rođeni gosti iz Konjica su poveli nakon samo tri minute, pošto je brzonogi Denković matirao domaćeg golmana.

Narednih 20 minuta nije bilo promjene rezultata, pa Igman za sada ide prema velikoj pobjedi u borbi za opstanak, a istovremeno bi Željezničar gurnuo u opasnu zonu.

Unatoč niskim temperaturama, okupljeni navijači na stadionu došli su da uživaju u fudbalskoj predstavi, dok su oni najvjerniji, Red Army, istakli tansparente koje su oduzeli navijačima Aston Ville.

Aston Villa je gostovala u Mostaru u četvrtak u 6. kolu Konferencijske lige, te je imala podršku navijača. Englezi su posjetili Mostar, uživali tokom dana, ali su ipak ostali bez svojih rekvizita.

Tako je Red Army danas istakao transparente koje je oduzeo Englezima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U navijačkom svijetu otimanje transparenata od drugih navijačkih grupa je "furka" i nešto što jedne čini nadmoćnijima od drugih. Ipak, neki ovaj čin ne smatraju poželjnim i gledaju na njega kao na nešto nekorektno i nepotrebno.

Bilo kako bilo, navijači Ville morat će si praviti nove transparente, a na ove zaboraviti i oni će ostati u posjedu Red Armyja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Navijam i podrzavam velez, ali ovakve gluposti vam ne trebaju ... ovo je jadno
11 1
Noname992
Navijač sam Veleža, poručujem dječurliji RA budale ste
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti