Red Bull Salzburg želi Krstanovića

Pjesnici navodno traže milion eura

Red Bull Salzburg želi Krstanovića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački napadač koji trenutno brani boje hrvatskog prvoligaša Zagreba, Ivan Krstanović, od proljeća bi mogao zaigrati za Red Bull Salzburg.

Naime, zagrebačke Sportske novosti pišu tvrde da će skauti austrijskog kluba sutra gledati duel Hajduka i Zagreba, a na Poljud navodno dolaze samo zbog Krstanovića.

Čelni ljudi Pjesnika još uvijek ne žele potvrditi ove informacije, no Sportske novosti pozivajući se na austrijske izvore, tvrde da su pregovori već počeli, te da je Zagreb spreman pustiti Krstanovića za milion eura.

Red Bull Salzburg u ovoj sezoni i ne igra baš najbolje, pogotovo u napadu, pa je trener Huub Stevens odlučio potražiti pojačanje, a navodno je Krstanović tip napadača kakvog holandski stručnjak traži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.