Red Bullsi žele Gallasa

Red Bullsi žele Gallasa

William Gallas bi se mogao preseliti u redove New York Red Bullsa, nakon što su prekunuti pregovori oko produživanja ugovora sa Tottenhamom.

Još na ljeto, 33-godišnji defanzivac je imao ponudu američkog tima. No, ovaj put bi je mogao prihvatiti s obzirom da se bliži kraj njegove karijere.

Navodno, za Gallasa je zainteresovano više klubova iz MLS lige, ali najbliži je pridruživanju bivšem saigraču, Thierryju Henryju.

Menadžer Tottenhama, Harry Redknapp nije oduševljen nastupima francuskog veterana, tako da je moguć njegov odlazak sa White Hart Lanea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.