Redknapp: Bosingwa me iznervirao

Portugalac suspendovan i na transfer listi

Redknapp: Bosingwa me iznervirao

A. Haznadarević

Pretposljednji ligaški meč QPR-a, ostao je zapamćen po odbijanju Josea Bosingwe da ostane na klupi, što je jako uznemirilo trenera Harryja Redknappa, koji je sa upravom kluba naknadno odlučio da suspenduje Portugalca.

"Jako me je pogodilo njegovo ponašanje, posebno zbog činjenice da se klub nalazi u krizi rezultata i da se bori za opstanak", kazao je ljutiti menažer londonske momčadi, te nastavio: 

 

"Predsjednik kluba i navijači su se nagledali loših utakmica, i sada se on žali zbog toga što je trebao da sjedi na klupi. Rekao mi je da nema nameru da bude rezerva, jer smatra da je i suviše dobar igrač da bi bio na klupi. To je ono što me je najviše iznerviralo", zaključio je.

 

Portugalac je kažnjen sa 100.000 funti, a u međuvremenu će propustiti mečeve sa WBA i Liverpoolom kod kuće, kao i gostovanje kod Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Prema tvrdnjama otočkih medija, zbog ovoga poteza Bosingva će se najvjerovatnije samo pola godine nakon što je stigao u klub, naći na transfer listi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.