Redknapp: Još nije dogovoreno sa Vertonghenom

Posao još nije završen

Redknapp: Još nije dogovoreno sa Vertonghenom

Menadžer Tottenhama, Harry Redknapp izjavio je da pregovori sa defanzivcem Ajaxa, Janom Vertonghenom napreduju ali da su još daleko od gotovog.

Belgijanac koji je nastupio za svoju reprezentaciju u porazu od Engleske, dosta je povezivan sa prelaskom u Tottenham ovog ljeta, a u par navrata je i sam izjavio kako mu je želja da zaigra na White Hart Laneu. Pored svega toga, za njega je Redknap pun riječi hvale.

 

"Jan ima sjajno dodavanje i svestran je također. Može igrati u srcu odbrane, a može komotno da igra i na lijevom beku", kazao je Redknapp te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Nadam se da će potpisati za nas ali mislim da još nije sve gotovo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije