Redknapp loptom dobio po nosu, ona završila u golu

Nesvakidašnja scena u Engleskoj

Redknapp loptom dobio po nosu, ona završila u golu

QPR kojeg sa klupe predvodi Harry Redknapp jučer je kao gost remizirao u derbiju sa gradskim rivalom Millwallom odigravši 2:2.

Gostujući fudbaleri su u dva navrata vodili, a izjednačujući gol čiji je strijelac bio Easter primili su u petoj minuti sudijske nadoknade, i to na kakav način.

Nakon što je neko od publike loptu, koja je završila u gledališta ubacio nazad na teren, ona je odskočila i direktno u lice pogodila trenera gostiju Harryja Redknappa, na šta je Redknapp burno reagovao.

I dok je Redknappa smirivao četvrti sudija loptu je uzeo Robinson, izveden je aut, i samo nekoliko sekundi nakon što je Harryja pogodila u glavu lopta našla se u mreži gola njegove ekipe.

Pogledajte ovu zaista smiješnu scenu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti