Redsi daju Balotellija za iskusnog golmana

Mario u zamjenu za Lopeza?

Redsi daju Balotellija za iskusnog golmana

Edmir Škorić

Čelnici Liverpoola u potrazi su za novim golmanom i spremni su za njega dati Marija Balotellija.

I naš Asmir Begović se povezivao sa Liverpoolom, obzirom da Jurgen Klopp traži kvalitetnu zamjenu za Simona Mignoleta.

Prema posljednjim informacijama, Redsi žele iskusnog Diega Lopeza iz Milana, a za uzvrat bi na San Siru ostavili Balotellija, s kojim i dalje imaju ugovor.

Balotelli bi se uoči Božića trebao vratiti na terene i vjerovatno u Milanu još nisu odustali od njega, dok je Lopez, koji je prije Milana branio u Realu, izgubio mjesto pored mladog Ginaluigija Donnarumme. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Calciomercato tvrdi da Lopez nema namjeru sjediti na klupi s 34 godine i da bi rado prihvatio odlazak na Anfield, dok bi vjerovatno i Milan bio spreman da ga da u zamjenu za Balotellija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.