Redsi našli zamjenu za Mignoleta?

Liverpool želi Handanovića

Redsi našli zamjenu za Mignoleta?

Edmir Škorić

Liverpool želi da dovede dobrog golmana i čini se da ga je našao u Italiji.

Jurgen Klopp nije zadovoljan Simonom Mignoletom i želi što prije pronaći zamjenu za Belgijanca, kojem se često dešavaju loše utakmice. Ni rezervni golman Loris Karius nije po ukusu Kloppa.

Prema Corriere dello Sportu, trener Redsa je zainteresovan za 32-godišnjeg Samira Handanovića, koji je ekspert za odbrane penala, a u Interu ove sezone je znao baš da oduševi na mnogim mečevima.

Inter ne želi da proda sjajnog slovenskog golmana, no svakako će razmotriti ponude koje dođu. S druge strane, Handanovićeva je želja da brani u Premier ligi pošto je već šest sezona na golu Intera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Intera je Handanović branio za Udinese , Rimini, Lazio Treviso i Domžale, a u tekućoj sezoni je ukupno branio na 28 mečeva i primio je 33 gola. Na osam mečeva je sačuvao mrežu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi