Redsi odbili ponude za Alberta Morena

Liverpool ne pušta Morena

Redsi odbili ponude za Alberta Morena

E. Škorić

Alberto Moreno neće napuštati Liverpool, pošto je klub odbio ponudu za svog defanzivca.

Moreno je u Liverpool stigao iz Seville i smatrao se jednim od najboljih lijevih bekova u ligi, ali nije se proslavio pošto je imao nekoliko loših utakmica.

Nakon toga Klopp je Jamesa Milnera "pretvorio" u beka, a Moreno je morao na klupu i od tada je aktivna priča o njegovom odlasku iz Liverpoola.

Sevilla se interesovala, pa je Napoli poslao ponudu od 11 miliona funti, ali su Redsi odbili, a za 24-godišnjeg Španca se još zanimaju Inter i Milan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Moreno je u dresu Liverpoola ukupno odigrao 72 utakmice i dao je tri gola, dok je za špansku reprezentaciju odigrao tri meča. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti