Redsi razbili West Ham i došli na korak od Lige prvaka
Foto: EPA

Važna pobjeda Liverpoola

Redsi razbili West Ham i došli na korak od Lige prvaka

Edmir Škorić

U 37. kolu engleske Premier lige Liverpool je ostvario izuzetno važnu pobjedu.

Liverpool je gostovao u Londonu kod West Hama i pobjeda je bila imperativ Redsima, a današnjom su napravili sjajan korak u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Današnjom pobjedom Liverpool je stigoa na treće mjesto sa 73 boda, City ima bod manje i utakmicu manje, dok petoplasirani Arsenal ima 69 bodova.

Lakše od očekivanog je danas Liverpool ostvario pobjedu, a Sturridge je 35. minuti načeo domaće nakon dobre asistencije Coutinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U nastavku Coutinho je postigao dva gola, da bi tačku na i stavio Origi golom u 76. minuti.

Premier liga, 37. kolo:
West Ham - Liverpool 0:4 (Sturridge 35, Coutinho 57, 62, Origi 76)

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti