Redžepagić: Bit će pakleno do kraja maja

Još uvijek ništa konkretno za Edina Džeku

Redžepagić: Bit će pakleno do kraja maja

Kako se primiče ljetni prelazni rok, sve je više špekulacija o tome u kojem će klubu Edin Džeko nastaviti karijeru.

Gotovo da nema velikog evropskog kluba koji reprezentativca Bosne i Hercegovine ne želi u svojim redovima. Međutim, za sada ne postoji niti jedan ozbiljan kontakt vezano za Džekin transfer.

"U medijima ovih dana postoji mnogo informacija vezano za Džekin transfer, ali ništa od toga nije tačno. Za sada nismo imali konkretnih pregovora, ali od utorka, 25. maja, pa do 31. maja očekujem da će biti pakleno", kazao je Irfan Redžepagić, menadžer bh. reprezentativnog napadača, za SportSport.ba.

Dijamant je prošle sezone postao najbolji strijelac njemačke Bundeslige sa 22 postignuta pogotka, a Vukovi ga neće pustiti bez obeštećenja od 40 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.