Redžepagić: Niko me nije kontaktirao

Menadžer "dijamanta" o špekulacijama

Redžepagić: Niko me nije kontaktirao

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme bh. reprezentativac i napadač Wolfsburga Edin Džeko sve više se povezuje sa brojnim evropskim klubovima. Talijanski mediji uvjereni su da će Džeko karijeru nastaviti u Seriji A, odnosno u Juventusu ili Milanu, no prema navodima menadžera našeg reprezentativca Irfana Redžepagića, nikakvi kontakti nisu uspostavljeni niti sa Starom damom, niti sa Rossonerima.

"Nisam imao kontakta sa talijanskim klubovima i iz italije niko nije zvanično iskazao interes za mog klijenta. Prošle godine bilo je kontakta sa Milanom, ali ništa konkretno", rekao je Redžepagić za talijanske medije i dodao:

"Hoće li ostati u Bundesligi? To je teško pitanje. U ovom trenutku Edin je koncentrisan samo na Wolfsburg, ali u fudbalu je sve moguće."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.