Redžepi zabio Queens Park Rangersu

Prijateljski susret

Redžepi zabio Queens Park Rangersu

Adnan Beganović

Novi hrvatski prvoligaš Karlovac, u prijateljskom susretu koji je označen kao generalka pred nastupajuću sezonu, pobijedio je Queens Park Rangerse sa 3:1, a strijelac trećeg pogotka bio je nekadašnji prvotimac sarajevskog Željezničara Haris Redžepi.

Haris Redžepi napustio je ekipu sa Grbavice tiho, bez velike pompe i skrasio se u novom hrvarskom prvoligašu, Karlovcu. Pripremni susreti Karlovca pokazali su da će nekadašnji fudbaler Željezničara biti veliko pojačanje novog hrvatskog prvoligaša.

Jučer su Karlovčani odigrali prijateljski susret sa engleskim Queens Park Rangersima i slavili sa 3:1, a jedan od najboljih pojedinaca na meču bio je upravo Redžepi. Svoju sjajnu igru krunisao je pogotkom za konačnih 3:1 u 81. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.